Jupiter P&P

A Wellis Jupiter jakuzzi ergonomikusan kialakított ülésekkel, 46 db masszázsfúvókával, és egy sztereo, bluetooth kapcsolatos hangrendszerrel rendelkezik. A masszázsmedence nyak és vállmasszázst nyújtó tágas kapitányülése a család összes tagjának a kedvenc helye lesz.

SKU WM00561-2 Kategória Címke

Fedezze fel a PappJacuzzi által kínált prémium élményt, ahol a részletek és az átláthatóság kulcsfontosságúak! Amikor Ön egy luxus jacuzzit választ tőlünk, nem csupán egy kiváló minőségű terméket kap, hanem egy akár 100 000 forint értékű, változó tartalmú ajándékcsomaggal is gazdagodik, mely mindig értékes kiegészítőket és meglepetéseket rejt. Mint kiemelt Wellis partner, a PappJacuzzi rendkívüli tapasztalatokkal és mélyreható ismeretekkel rendelkezik a jacuzzik világában, lehetővé téve számunkra, hogy egyedi és kevéssé ismert tippeket nyújtsunk a tökéletes wellness élmény érdekében. Nálunk nincsenek rejtett költségek; átláthatóságunk és elkötelezettségünk garantálja, hogy a jacuzzi beszerzésétől kezdve a telepítésen át a karbantartásig minden szükséges szolgáltatást egy kézből biztosítunk, mindig versenyképes áron. Válassza a PappJacuzzi-t a gondtalan és kényeztető wellness élményért! 

A Wellis Jupiter P&P jakuzzi ergonomikusan kialakított ülésekkel, 46 db masszázsfúvókával, és egy sztereo, bluetooth kapcsolatos hangrendszerrel rendelkezik. A masszázsmedence nyak és vállmasszázst nyújtó tágas kapitányülése a család összes tagjának a kedvenc helye lesz. A medence peremén elhelyezett pezsgőtartó kiváló tárolóhelye a jégbe hűtött italoknak. A Wellis Jupiter jakuzzi a luxus és a kényelem tökéletes kombinációja, amely magas szintű masszázsélményt és szórakozást nyújt. Ez a medence ideális választás mindazok számára, akik szeretnének kikapcsolódni, ellazulni és élvezni a minőségi időt családjukkal és barátaikkal együtt.A Plug and Play kialakításnak köszönhetően nincs szükség bonyolult szakembert igénylő beüzemelésre, egyszerűen dugja be a konnektorba, töltse fel vízzel és máris használatra kész a masszázsmedencéje.”

 

MyMusic™ 2.0 hangrendszer

A MyLine medencékbe szerelt hangrendszer a legújabb, kiváló minőségű, vízálló elemekkel rendelkezik. Megnövelt Bluetooth hatótávolság, modern hangszóró kialakítás. Mobiltelefonon keresztül csatlakoztatható.

Szigetelés

Medencéinkhez az alábbi szigetelések választhatók, amelyeknek köszönhetően a víz sokáig tartja a kívánt hőfokot: A Standard szigetelés: 1 cm polifoam szigetelés az oldalburkolaton és a talapzaton. A Skandináv szigetelés: 3,5 cm polifoam szigetelést az oldalburkolaton és a talapzaton.

Exkluzív színterápiás világítás

Az exkluzív színterápiás világítás egy közvetlen vízszint alatti hangulatvilágítás, a jakuzzi oldalfalába építve. 10-20 db LED-ből áll a jakuzzi típusától függően, melyek összhangban világítanak a jakuzziba szerelt központi vízalatti színterápiás világítással.
Scroll to Top