Castor P&P

A Wellis Castor jakuzzi kellően tágas és kényelmes, amelyben akár 6 fő is fürdőzhet egyszerre. Különféle fúvókákkal (összesen 20 db-bal)

SKU N/A Kategória Címke

Fedezze fel a PappJacuzzi által kínált prémium élményt, ahol a részletek és az átláthatóság kulcsfontosságúak! Amikor Ön egy luxus jacuzzit választ tőlünk, nem csupán egy kiváló minőségű terméket kap, hanem egy akár 100 000 forint értékű, változó tartalmú ajándékcsomaggal is gazdagodik, mely mindig értékes kiegészítőket és meglepetéseket rejt. Mint kiemelt Wellis partner, a PappJacuzzi rendkívüli tapasztalatokkal és mélyreható ismeretekkel rendelkezik a jacuzzik világában, lehetővé téve számunkra, hogy egyedi és kevéssé ismert tippeket nyújtsunk a tökéletes wellness élmény érdekében. Nálunk nincsenek rejtett költségek; átláthatóságunk és elkötelezettségünk garantálja, hogy a jacuzzi beszerzésétől kezdve a telepítésen át a karbantartásig minden szükséges szolgáltatást egy kézből biztosítunk, mindig versenyképes áron. Válassza a PappJacuzzi-t a gondtalan és kényeztető wellness élményért! 

A Wellis Castor P&P jakuzzi kellően tágas és kényelmes, amelyben akár 6 fő is fürdőzhet egyszerre. Különféle fúvókákkal (összesen 20 db-bal) és többféle masszázslehetőséggel, valamint LED-es színterápiás világítással is rendelkezik. Kiváló minőségű anyagokból készült a tartósság és a hosszú élettartam érdekében. Ha egy megbízható, kitűnő ár-érték arányban lévő jakuzziról álmodozik, ne várjon tovább, a Castor P&P medence egy tökéletes választásnak ígérkezik! A plug&play funkciónak köszönhető, hogy a beüzemelést nem kötelező szakembernek végeznie, egyszerűen csak dugja be a konnektorba, töltse fel vízzel és máris használatra kész a masszázsmedence.

Méret: 2000 × 2000 × 900 mm

Férőhelyek: 1 fekvőhely, 5 ülőhely

 

Szigetelés

Medencéinkhez az alábbi szigetelések választhatók, amelyeknek köszönhetően a víz sokáig tartja a kívánt hőfokot: A Standard szigetelés: 1 cm polifoam szigetelés az oldalburkolaton és a talapzaton. A Skandináv szigetelés: 3,5 cm polifoam szigetelést az oldalburkolaton és a talapzaton.

Központi színterápiás világítás

A központi színterápiás világítás egy a jakuzzi mélyebb pontján, az oldalfalba épített hangulatvilágítás. Egy lámpatesten 12 db RGB LED biztosítja a víz megvilágítását. A színek egyszerűen, egy gombnyomással állíthatók a központi vezérlőegységről.
Scroll to Top