Amazonas W-Flow

Az Amazonas W-Flow az úszás szerelmeseinek lett kifejlesztve. Válassza otthonába Amazonas úszómedencénket, mely egy termékben testesíti meg a tökéletes eszközt egy délutáni edzéshez, és a helyet egy önfeledt pihenéshez gyermekeivel

SKU WU00027 Kategória Címke

Fedezze fel a PappJacuzzi által kínált prémium élményt, ahol a részletek és az átláthatóság kulcsfontosságúak! Amikor Ön egy luxus jacuzzit választ tőlünk, nem csupán egy kiváló minőségű terméket kap, hanem egy akár 100 000 forint értékű, változó tartalmú ajándékcsomaggal is gazdagodik, mely mindig értékes kiegészítőket és meglepetéseket rejt. Mint kiemelt Wellis partner, a PappJacuzzi rendkívüli tapasztalatokkal és mélyreható ismeretekkel rendelkezik a jacuzzik világában, lehetővé téve számunkra, hogy egyedi és kevéssé ismert tippeket nyújtsunk a tökéletes wellness élmény érdekében. Nálunk nincsenek rejtett költségek; átláthatóságunk és elkötelezettségünk garantálja, hogy a jacuzzi beszerzésétől kezdve a telepítésen át a karbantartásig minden szükséges szolgáltatást egy kézből biztosítunk, mindig versenyképes áron. Válassza a PappJacuzzi-t a gondtalan és kényeztető wellness élményért! 

Az Amazonas W-Flow az úszás szerelmeseinek lett kifejlesztve. Válassza otthonába Amazonas úszómedencénket, mely egy termékben testesíti meg a tökéletes eszközt egy délutáni edzéshez, és a helyet egy önfeledt pihenéshez gyermekeivel. A W-Flow rendszerrel pedig egyedi edzésprogramokat állíthat be kedve szerint. Közel 2,5 m szélességével és 5,5 m-es hosszúságával tekintélyes kinézet és megújult design jellemzi. Semi cabinet kivitelének köszönhetően pedig Önnek nem kell bajlódnia az igen költséges és időigényes telepítési teendőkkel, csak egyszerűen használnia a medencét!

 

W-FLOW RENDSZER

A W-Flow ellenáramoltató rendszer nagy előnye, hogy a hagyományos típusokhoz képest kétszer annyi vizet mozgat meg (180 m3/h). Az 5 előre programozott, és a 3 személyre szabott úszóprogram lehetővé teszi az erőnléti szintünknek megfelelő testmozgást.

Kétszer annyi vizet mozgat meg ugyanannyi idő alatt, mint a hagyományos swim spa motorok 180 m3/h.

    • A vízáramlat szélessége mindössze 50-60 cm, ezzel nagymértékű stabilitás érhető el.
    • Az áramlási irány a medence teljes hosszában párhuzamos a medence középvonalával, ezzel is növelve az úszási stabilitást.
    • A mechanikai alkatrészek teljesen el vannak zárva a víztértől, ezért karbantartásukhoz nincs szükség a víz leeresztéséhez.
    • A medence hőcserélő csatlakozással rendelkezik. Az ehhez kapcsolódó in.Grid rendszer segítségével a fűtési költség a harmadára csökkenthető.
Scroll to Top